Diensten

Een schone werkplek is belangrijk voor de werksfeer en voor de uitstraling van uw bedrijf.

Wij zijn specialist in het schoonmaken en onderhouden van kantoren en bedrijfspanden, gezondheidsinstellingen, scholen, kinderdagverblijven, (huisarts)praktijken, bouwopleveringen etc. In overleg met u wordt er een passend werkprogramma opgesteld met de frequentie van schoonmaakhandelingen.

Deze zijn specifiek voor elk bedrijf,  de betreffende ruimten en het gewenste eindresultaat. Periodiek wordt gekeken of de kwaliteitseisen worden behaald. Dit alles gebeurt in nauw contact met de klant.

 

U wilt graag dat uw bedrijf een aangename plek is om te werken en een passende ruimte is om uw klanten te ontvangen. Een belangrijk onderdeel om dat voor elkaar te krijgen is onderhoud van uw werkomgeving.

Alpha Omega Cleaning zorgt op een door u aangegeven tijdstip, voor de uitvoering van de werkzaamheden.

Afhankelijk van de grootte van uw pand en de intensiviteit van het gebruik, zal er in overleg met u een werkschema opgesteld worden.

 

 

Een frisse start

 

Betrekt u binnenkort een nieuwe locatie? Of wordt uw pand verbouwd?

Daar komt op facilitair gebied flink wat bij kijken. Alpha Omega Cleaning ontzorgt u door veel praktische zaken rondom de schoonmaak en oplevering uit uw handen te nemen. 

 

Wanneer de verbouwing is afgerond of wanneer u klaar bent om de nieuwe locatie te betrekken, wilt u een frisse start maken. Ons team verzorgt voor u de bouw- of opleverschoonmaak. Alpha Omega Cleaning verwijderd alle sporen van de verhuizing of verbouwing. Denkt u bijvoorbeeld aan het verwijderen van stof of een volledige reinigingsbeurt van het sanitair, en alle andere gangbare schoonmaakwerkzaamheden die bij zo'n oplevering komt kijken. 

 

Hoewel "dag schoonmaak" een trend is, staan wij op ieder gewenst moment voor u klaar. Naast het tijdstip van de schoonmaak is er ook nog de contractvorm waar u over na kunt denken. Zo werkt Alpha Omega Cleaning met vrije contracten welke maandelijks opzegbaar zijn.

Dit houdt in dat u een samenwerking met ons zult aan gaan voor onbepaalde tijd en waardoor u dus nergens voor langere tijd aan vast zit.

Bovendien hanteert Alpha Omega Cleaning hiernaast ook nog eens een korting van 10 % op uw eerste maandfactuur wanneer u een contract met ons afsluit. 

 

Werkzaamheden

Hieronder treft u een aantal resultaten van de schoonmaakwerkzaamheden welke wij o.a. verrichten :